Benešovská desítka 2017

Vážení rodiče, milé děti, sportovci a příznivci jakékoliv formy běhání!

Opět se nám přiblížila doba, kdy začínáme řešit účast naší školy na běžeckém závodu Benešovská desítka, který se uskuteční 10. 9. 2017. V rámci této akce probíhá i závod škol „NEsedíme, NEležíme, BĚŽÍME“, který se naší škole v loňském roce podařilo vyhrát. Rádi bychom tento úspěch zopakovali i letos, proto se obracíme přímo na Vás. V letošním roce bych účast dětí ráda zorganizovala jiným způsobem, a to s Vaší pomocí. Zkušenost je taková, že se vždy přihlásí velké množství dětí, škola zaplatí startovné, vyzvedne startovní čísla, vše zajistí… A potom třetina dětí nepřijde.

Proto bych poprosila Vás, rodiče, o aktivní spoluúčast při přihlašování dětí na závod dle jejich ročníku narození. Chcete-li, aby se Vaše dítě tohoto závodu zúčastnilo, najděte na www.benesov-beh.cz odkaz na přihlášky. Přihlášku dle pokynů vyplňte a jako tým uveďte ZŠ Dukelská. Označení týmu je důležité, protože bez tohoto označení Vaše dítě sice poběží, ale výsledek se nebude počítat do závodu škol, což by byla určitě škoda. Po vyplnění přihlášky zaplaťte startovné. Já si poté vytáhnu ze seznamů děti, které budou přihlášené, budou mít uhrazené startovné a poběží za ZŠ Dukelská. Další organizace bude pak již na mně.

Samozřejmě vyzývám i Vás, rodiče, kteří více či méně sportujete, abyste podpořili svoje děti i školu a běhu se zúčastnili i Vy!!!!

Těším se na spolupráci s Vámi.

 

S přáním hezkého dne

Kunstová Lenka

foto: Benešovská desítka 2016 – sraz před ZŠ Dukelská