Horoskop ryby

Únor-Březen

Drahé ryby, žádné testy se vám nebudou dařit, ale nebojte se, příští měsíc se obrátí list. Avšak stále platí, že v tomto období máte pořad smůlu. Minimálně jedna učitelka si na vás zasedne, což znamená, že škola se spikne proti vám. Budete jíst hodně pomerančů, ale také jiných citrusů i v případě, že vám dříve nechutnaly. Budete hodně sportovat, zejména běhat a hrát šachy. Váš mozek se bude rozvíjet v pozitivním slova smyslu. Pozvou vás na mezinárodní šachový turnaj, který vyhrajete. Gratulujeme! Stane se z vás hvězda a na poličku si musíte vystavit pohár na levou straně vašeho pokoje, který se bude zlatě třpytit v západu slunce.

LÁSKA:
Ten, koho milujete, vás pozve na školní akci. Koupí vám bílé růže, které budou stát přesně 559 Kč. Půjdete se projít k židovskému hřbitovu, kde na vás bude číhat bezdomovec, ale nebojte se, on/ona vás zachrání tím, že mu dá pár drobných. Což znamená, že vaše láska je hrdina a dokáže se o vás postarat. 

ZDRAVÍ:
Astma, kterým už roky trpíte, se zázračně vyléčí. Bolest zad však začne při vaší dobře rozehrané partii v šachách. Musíte opustit turnaj kvůli nemilosrdným bolestem. 

Mariana Bučková 6. D, Kateřina Čeperová 6. E