Nový vzhled webového časopisu

Milí čtenáři, žáci školy, učitelé!
Jak jste si jistě všimli, web školního časopisu prošel po čtyřech letech úpravou vzhledu, aby vypadal pokud možno moderněji a informace se na něm lépe hledaly. Časopis dostal také nové, svěží logo, které můžete vidět v hlavičce příspěvku, mimo jiné, změny se brzy projeví i na FB stránkách!

Na webu časopisu toho naleznete opravdu hodně, je zde už přes čtyři stovky článků, fotografie by šly jen těžko spočítat a na tvorbě webu se podílelo za dobu jeho existence přes třicet redaktorů a vyučujících. Tento vzhled ale není ještě konečný a pár úprav se zde ještě chystá, takže omluvte, prosím, snížený komfort při prohlížení článků nebo hledáním čehokoliv jiného. 🙂 Budeme se snažit, aby všechny změny probíhaly hladce a hlavně rychle!

Byl bych hrozně rád, kdybyste do komentářů napsali vaše náměty a připomínky ke vzhledu webu a třeba i, jaké rubriky byste si zde, na webu LABYRINTU, přáli! Budeme rádi za každou zpětnou vazbu od vás, čtenářů!

Pokud byste narazili na nějakou nefunkční stránku nebo příspěvek, napište mi, prosím, na mail – veselyd@outlook.cz, problém budu ihned řešit.

Děkujeme, že čtete webový časopis!

David Veselý,
externí pracovník pro literární činnost