Top 3 nejlepší survival hry

Ahoj, dnes se podíváme na 3 survival hry, které musíte taky zkusit!

1. místo: Minecraft 

Minecraft je hra, která se dá hrát sám i ve více lidech. Úkolem hry je porazit draka z endu, ale nebude to tak jednoduché.

Nejdříve musíte vyrobit dobrou zbroj, zbraně a hlavě postavit domov. Hru dohrajete tak, že porazíte draka z dimenze end. Musíte ale nejdříve jít ještě do jedné speciální dimenze Nether. Poté se musíte jen dostat do endu, ale to až v dalším díle. 🙂

2. místo: The forest

The forest má jednoduchý název, prostě les. Název se možná zdá jednoduchý, ale samotný gameplay je už trochu těžší.

Hra se odehrává na pustném ostrově uprostřed oceánu. V prvním okamžiku se octnete v letadle, ve kterém letíte na dovolenou se svým synem Tymim. Ale jako u většiny her … letadlo spadne a vy společně s ním.

Probouzíte se na ostrově, kde je jenom a jenom les. Vy vyváznete živí, ale bez vašeho syna, vašeho syna bohužel unesou domorodci obývající tento ostrov a vaším úkolem bude najít  syna a zbytek posádky letadla.

3. místo: Strandet deep

Strandet deep je hra, ve které jak jinak, než opět spadnete s letadlem. Ovšem vy se neprobudíte na ostrově, ale na člunu hned vedle hořícího letadla, které se pomalu potápí, bohužel v této hře přežijete pouze vy a nikdo jiný.

Nicolas Mokoš, 7. E