Finále soutěže Dukla má TALENT II.

vesd
Porota soutěže Dukla má TALENT II.

Dne 4. 3. se v tělocvičně naší školy uskutečnilo finále soutěže Dukla má talent. Do posledního kola se probojovalo 8 vystoupení (Adéla Hausarová 1.B, Klára Varhaníková + Adéla Řeháková 2.A, Barbora Šarfová 2.C, Stanislav Rezek 4.A, Julie Šedivá + Sandra Nováková + Míša Mikšíková 4.B, Kamila Vilímková 4.B, Lukáš Čuřík 5.A, Kristýna Svobodová 5.A).

Každý soutěžící si připravil 2 vystoupení, nejlépe každé jiné. Soutěž měla tedy dvě části. V první polovině vystoupili všichni s prvním úkolem, pak se porota poradila a po přestávce následovala druhá vystoupení.

Letos to porota měla opravdu těžké, neboť vystoupení byla velmi různorodá a všechna byla velmi pěkná. Nakonec porota ve složení: David Veselý 8.B, Klára Malátová 9.B, Mrg. Iva Chobotská, Mgr. Hana Pechačová, PaedDr. Světlana Mixánová, Mgr. Eva Pojerová rozhodla takto:

Vítězkami se staly: Klára Varhaníková a Adéla Řeháková ze 2.A

2. místo – Adéla Hausarová 1.B

3. místo – Lukáš Čuřík 5.A

Na soutěž se přišel podívat i pan redaktor Ladislav Jerie z Benešovského deníku, takže na webových stránkách benešovského deníku najdete další fotografie a následně bude článek i v Benešovském deníku.

Na závěr programu David poděkoval všem, kdo mu se soutěží, kterou sám připravil, pomohli. Paní ředitelce, porotě, soutěžícím, rodičům a spolužákům. Také David obdržel poděkování od paní ředitelky a poroty.

Všichni se již těší na další ročník této soutěže.

Mgr. Kamila Stolařová