Květnová soutěž časopisu Labyrint – Putovní dukelské kamínky

Květnová soutěž časopisu Labyrint – Putovní dukelské kamínky

Určitě už se vám poslední dobou někdy stalo, že jste na procházce zahlédli kamínek s obrázkem a říkali jste si, co to asi je? Jedná se o tzv. putovní kamínky, které mají dělat radost nejen dětem, ale i dospělým. Na jedné straně mají namalovaný nějaký zajímavý motiv a na druhé straně PSČ bydliště autora a odkaz na FB Kamínky. Pokud takovýto kamínek najdete, zjistíte, odkud pochází a nahrajete jeho fotku na zmíněné stránky, kde se vám pak třeba i přihlásí autor z druhého konce republiky. Nález si pak můžete nechat anebo ho při příštím výletě zase popovézt dál a nechat na nějakém pěkném místě, aby udělal radost někomu jinému.

Časopis Labyrint vyhlašuje na měsíc květen soutěž o nejhezčí kamínek „Dukeláček“. Můžete se inspirovat logem časopisu, školou nebo čímkoli, co si s námi spojíte.

Naši redaktoři pak vyberou ty nejhezčí kamínky, které budou náš časopis reprezentovat. 😊

Soutěžit mohou děti i učitelé, rodiče i prarodiče našich žáků, všichni…

Výzva trvá od 1. 5. – 31. 5. 2021. Váš kamínek prosím označte na principu základních putovních kamínků (viz foto 256 01 Kamínky) a společně s lístečkem s vaším jménem, třídou, kontaktem v obálce nechte na vrátnici v připravené krabici.

Moc se těšíme na vaše výtvory.

 

Redakce časopisu Labyrint

 

Po ukončení výzvy rozmístíme kamínky v okolí školy pro radost ostatním (i do galerie časopisu).

 

Něco o kamíncích:

https://living.iprima.cz/jak-na-to/malovane-putovni-kaminky

https://www.facebook.com/notes/kaminky/navod/1035710750117773/