Florbalový turnaj O pohár hejtmanky Středočeského kraje

Helena Brejlová | Aktuality

V úterý 13. prosince 2022 se uskutečnilo závěrečné – krajské kolo florbalové soutěže O pohár hejtmanky Středočeského kraje pro žáky 4. a 5. tříd.

Do tohoto kola jsme postoupili po výhře v okresním kole turnaje, které se konalo v Neveklově pod názvem O neveklovský měšec.

Turnaje se zúčastnilo 10 týmů základních škol – vítězů okresních kol: Černošice, Kolín Kmochova, Králův Dvůr, Mladá Boleslav 17. listopadu 1325, Neratovice, Poděbrady, Rakovník, Kutná Hora, Dobříš a Benešov, Dukelská.

Po vítězství v základní skupině jsme v semifinále porazili družstvo Rakovníka a postoupili do velkého finále. V zápase o první místo v kraji jsme prohráli se ZŠ Černošice 6:3 a obsadili jsme celkově 2. místo.

Vynikající úspěch!!!

Jako třešnička na dortu bylo vyhlášení našeho Martina Duška nejlepším hráčem celého turnaje!

 

Naši školy reprezentovali: Martin Dušek, Milan Heřmánek, Aneta Kaiserová, Patrik Mik, Vojtěch Zeman, Ondřej Hoffman, Tomáš Zach – všichni z 5.A, Vojtěch Osička, Vojtěch Tůma, Adam Ježek, Václav Brtoun – z 5.B a Tobias Hebík z 5.C.

 

Pár fotografií z turnaje najdete také na následujícím odkazu ZŠ Rudná, kde se turnaj konal:

https://zs-rudna.rajce.idnes.cz/SSL_florbal%2C_krajske_kolo%2C_Rudna_13._12._2022/?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=album-created

Text a foto: Mgr. Jana Janoušková


Stáhnout (DOC, 88KB)