Novinky na webu

Milí čtenáři!

Jak jste si mohli všimnout, web časopisu opět prošel malou změnou. Bylo změněno grafické rozvržení celého blogu, ale nejen to! Pojďme se tedy společně podívat na novinky, které jsou nyní na webu!

Aby se blog stal přehlednějším, upravili jsme grafiku webu – nyní je vše v modré verzi. Upravili jsme i písmo, aby na webu bylo stejné, a změnili také nadpis celého webu do barev školy (červená, modrá, žlutá). Dále jsme aktualizovali celé horní menu, tudíž všechny informace, které jsou v kartách napsané, jsou plně aktuální, včetně redakčí rady, která je nyní kompletně dopsána! V sekci “Kdo časopis tvoří” nyní najdete podsložku Kdo časopis vedl a vede, ve které se dozvíte, kdo stál za zrodem časopisu a kdo jej dlouhá léta i vedl.

Další novinkou je malá editace pravého sloupce s informacemi. Změnou prošly hlavně rubriky časopisu, které jsme se snažili sjednotit a zpřehlednit. Ovšem, jak se web vyvíjel, trvalo by dlouho zařadit všechny články do rubrik, proto velká část článků není v rubrikách zařazena.

V dolní části webu jsme aktualizovali odkazy v sekci Užitečné odkazy. Informace o vedení časopisu jsou rovněž upravené. Pokud byste narazili na nějakou chybu, prosím napište nám a my chybu odstraníme. Chceme, aby byl web přehledný a fakticky správný, ale bohužel není v našich silách uhlídat všechny chyby. Děkujeme za pochopení!

Doufáme, že se Vám nový a aktualizovaný web bude líbit, a těšíme se na Vaše zpětné reakce v postranním sloupci – Otázky, ankety, průzkumy.

David Veselý – externí pracovník pro literární činnost