Návštěva přípravné třídy v Labyrintu aneb Chceme také psát

Dnes 2. března k nám na ranní hodinu opět zavítaly děti z přípravné třídy se svojí paní učitelkou Lucií Duškovou. My jsme si každý vzal jednoho malého spolužáka a on nám vždycky řekl, co bych chtěl napsat. A tady to je :-)):

Jak se líbí Ruslanovi v přípravné třídě

Mně se líbí, že si můžeme hrát s legem a s dalšími hrami. Také se mi líbí, že nám dává paní učitelka úkoly, které musíme vyplňovat. Máme třeba úkoly, že musíme vybarvit stejnou barvou políčka, která začínají písmenem P. Vždy mám úkoly správně a dostanu jedničku s hvězdičkou. Také  rád hraji hry s mými spolužáky, například s legem nebo si kreslíme. V přípravné třídě také počítáme příklady, což mě hodně baví. Nejen že počítáme, ale učíme se také písmenka. Líbí se mi, když chodíme s paní učitelkou ven na procházky nebo na hřiště.

Sepsal David VeselýIMG_3401

Dobrý den,
já jsem Vaneska Honková. Mám ráda všechna zvířátka. Nedávno se mi narodil malý bráška Míša. Nejradší mám, když se slaví narozeniny. Můj kamarád se jmenuje Fanda. Mám ráda všechny barvičky kromě tmavě hnědé. Mám ráda hru minecraft. Sleduji pohádku Krteček. Mám ráda Andílky. 🙂

Sepsala Kateřina Macková

IMG_3400

 

Rozhovor s Dominikem Deverou:

Kolik ti je let?

Je mi 7 let.

Kde bydlíš?

Bydlím v Benešově.

Jaké je tvoje oblíbené zvíře?

Moje oblíbené zvíře je želva

Do jaké školky jsi chodil?

Chodil jsem  do školky U Kohoutka Sedmipírka .IMG_3403

Na co se rád koukáš v televizi?

Na Želvy nindža.

Sepsal Martin Popovský

 

 

 

Od: Lukáše Kamalýka

Rád dělám úkoly, např. vyrábění želv. Taky mám rád naší paní učitelku. Nejraději si hraji s Dominikem. Z lega Duplo stavím s kamarády  obrovský hrad. Se školou jsme navštívili Muzeum lega v Benešově. Stavím také rád auta z lega.

Kuba Vaněk: Čím bych chtěl být

Představuji si, že až budu velký, tak budu policista a budu chytat zloděje. Budu mít vlastní “zásahovku”, budu parkourista, abych mohl chytat zloděje i v nejméně dosažitelných místech. Chtěl bych mít policejní motorku, abych si mohl volat posily, ale samozřejmě, jen když budu v těch nejhorších chvílích.

Sepsal Lukáš ČuříkIMG_3402

Co se líbí Patrikovi z přípravné třídy:

Líbí se mi autobusy, jak jsou zbarvené, jak pan řidič otevírá dveře. Autobusem jsem jezdil na plavání. Líbí se mi, že může vozit hodně lidí a má hodně sedadel. Doma jsem měl 2 autobusy, ale už jsem je bohužel rozbil.

Sepsala Magdaléna Flašíková