LÉTO S LABYRINTEM č. 1

Milí čtenáři,

dnes dne 6. července jsme bohužel zrušili prázdninový web časopisu z důvodu špatné funkčnosti. Prázdninový web ale i nadále bude fungovat, a to pod novou rubrikou LÉTO S LABYRINTEM. Témata na články jsou stejné: kam na kolo, kam na výlet, recenze na místa atd. Dnešní téma je, kam na výlet. A tady jsou dva tipy, kam vyrazit.

Koupaliště po Benešově

V Benešově si můžete vybrat hned ze 3 koupališť – mezi krytým bazénem, který je ale nejdražší. Jako druhý je bazén ,,Bioska”, kde se platí vstupné 20 Kč na 1,5h. A jako poslední jsou přírodní koupadla Sladovka – sluneční louka, která jsou nejnavštěvovanější a hlavně nejlevnější – 20 Kč na celý den. Děti do 15-ti let a důchodci mají vstup zdarma.

Slavnosti

Dnes uběhlo právě 600 let od upálení mistra Jana Husa, a tím pádem se konají slavnosti. Pokud se vám dnes nechce někam k vodě, můžete vyrazit do Soběhrd, kde se slavnosti konají. Bude připraven bohatý program, přednášky, soutěže pro děti…

Dále vás chceme upozornit, že když se stane nějaká událost, výročí atd. Budeme vás informovat na našem webu, stejně jako minulý týden (úmrtí Nicholase Wintona).

Přejeme vám hezké prázdniny!

(David Veselý – šéfreaktor LŠČ)