Top 3 nejlepší hry na PlayStation

Dnes se společně podíváme na 3 nejlepší hry na PlayStation. Vybral jsem hry, které jsem někdy dohrál nebo je alespoň zkusil. 

1) The Forest: Jedná se o survival hru, kde musíte přežít na lesnatém ostrově, který je však plný domorodců, kanibalů a nechutných mutantů. Váš úkol je jednoduchý – přežít. Hru můžete hrát společně s kamarády. Graficky je na tom hra také dost dobře a co se týče ovladatelnosti, tak je to opravdu dobré. Doporučuji si koupit a zahrát.

2) Gran Turismo sport: Máte rádi auta a závody? Pokud ano, tak tahle hra je jen pro vás.  Gran Turismo sport sice už není nejnovější díl, ale za mě pořád nejlepší. Hra má opravdu velmi realistický jízdní model a je zde velký vozový park, kde si vyberete třeba amerického mustanga nebo se kouknete do daleké Asie pro Supru? No to už nechám jen a jen na vás. Ve hře si můžete zkusit zahrát závod proti velmi silným protivníkům nebo si v klidu můžete plnit kampaň a poklidně si závodit po vámi zvolené trati. Je zde něco málo přes 10 různých světových tratí. Pokud byl váš sen závodit v Americe, můžete. 

3) Fortnite: I když Fortnite jako takový není špatný, špatným ho dělá pouze a jen komunita. Ale když si to vezmeme z té lepší strany, tak Fortnite je opravdu dobrá a povedená Batlle Royale střílečka, která dokáže zabavit na opravdu hodně dlouho. Já sám mám na hře nahráno něco málo přes 3000 hodin. Ovšem je to smutné, když se ze dřív opravdu populární videohry stalo doupě všech toxic hráčů. 

Nicolas Mokoš, 8. E

  The Forest ve službě Steam