Fortnite Chapter 3

Pokud hrajete Fortnite, tak jistě víte, že ve Fortnite je nová kapitola 3, která nám do hry přinesla spousty nových zbraní, healu a hlavně celou novou mapu. Vrátily se 2 staré lokace Shifty shafts a Greasy groove. 

Ve hře přibyly nové mechaniky např. skluz po zemi, jako například v Call of duty warzone. S tím přibylo nové nastavení.

Nyní si tedy nově můžete nastavit, jak dlouho musíte držet tlačítko pro skrčení, a pokud budete držet chvíli shift nebo jiné tlačítko, tak se sklouznete po zemi. Nová mapa přinesla a odnesla spousty lokací a z původní mapy na nové mapě nezůstalo vůbec nic.

ZBRANĚ: Do hry přibyly i nové zbraně, ve hře tedy nenajdeme m-16 a ani obyčejnou pump shotgun. 

V tuhle chvíli jsou ve hře jen 2 AR a jinak je tam nové smg a nové brokovnice.

A abychom nezůstali jen u zbraní, je zde nový item stan. Pokud najdete stan, nejenže se do něho můžete schovat, ale i si do něj ukládat zbraně nebo třeba healy, tím pádem pokud najdete stan i v druhé hře, můžete si z něj vzít věci, které jste si do něj minulou hru přidali.

BATLLEPASS: Batllepass v této sezoně je velmi zajímavý hlavě kvůli skinu Spider-man, o kterém se mluvilo už i v Season 4 chapter 2. Ostatní skiny z batllepassu nejsou tak zajímavé, ale jako sběratelský  kousek jsou dobré.

ZAJÍMAVOSTI A LEAKY: Pokud jste všímaví hráči, tak jste si kousek od Shifty shafts mohli povšimnout díry ve sněhu, ze které šel kouř. To je jen dinosaurus, který přečkává zimu. Ne ale teď už vážně, ve hře po roztání sněhu vyleze z této díry dinosaurus nebo jaká si příšera, o které bohužel moc informací nemáme, ale jistě nás příjemně překvapí. 

Nicolas Mokoš, 7. E