Chococake

Ingredience:

  • 4 vejce
  • 160 g moučkového cukru (cukr můžete i odebrat)
  • 250 g rozpuštěné čokolády (čokoládu můžeme i ubrat)
  • 200 g másla
  • 100 g hladké mouky

Postup pečení:

Do mísy si rozklepneme vajíčka a s cukrem je pořádně rozšleháme. Poté přidáme čokoládu, zamícháme a pak přidáme máslo a znovu zamícháme. Pořád mícháme, opatrně vsypáváme mouku. Mícháme do té doby, než nevznikne těsto bez hrudek. Můžeme péct ve formě na koláč nebo jako muffiny, je to jen na vás. Pečeme na 180° C 12 minut. Po upečení a rozkrojení se nebojte, že střed vyteče nebo bude syrovější, protože to tak má být.  Dobrotu můžete jíst teplou, dobrou chuť. 🙂

Dominik Doksanský, 6. B

 

 

 

Doksanský Dominik

chockocake: