LVK – 2022 – 6. den

Lubor Brázda | Aktuality

Počasí se nám trochu zhoršilo, ale i tak bylo stále celkem slušné. Dnešní den jsme prohodili náplň včerejších skupin. Ti, kteří byli na běžkách, dnes celý den sjezdovali na Bubákově a v Herlíkovicích. Ti, kteří včera sjezdovali, byli na běžkách. Jen si běžkaři malinko upravili trasu. Startovali v Janských Lázních lanovkou na Černou horu a dál už pěšky nebo na běžkách směrem na Kolínskou boudu, dále kolem Tetřevích bud a Liščí cestou klesali na Hříběcí boudu a dál do Strážného. Po návratu následovala přednáška horského záchranáře Saši a den jsme zakončili společenským večerem (diskotékou).

Opět nabitý den. 

Ještě jsme si pro vás připravili malinký kvíz “Najdi si svého miláčka”. Na konci článku najdete galerii fotografií vašich dětí srovnaných dle tříd. První fotografie je v přilbě a druhá v “nákrčáku”. Poznat svoji ratolest v přilbě není úplně jednoduché. 😀

P. S. – Snídaně zase klasika, oběd balíček a po návrtu z výletu zeleninová polévka a k večeři jsme měli povidlové knedlíky s jogurtovým přelivem.

P. S. – Předběžná informace k příjezdu: v sobotu přijedeme mezi 13.00 – 13.30 na stejné místo, ze kterého děti odjížděly.

A následuje kvíz:

7. A


 

7. B


 

7. C


 

7. D


 

7. E