O pohár Středočeského kraje 2018

Mgr. Jana Šeborová | Aktuality

Další ročník florbalového turnaje O pohár Středočeského kraje, známý také jako pohár O Neveklovský měšec se uskutečnil ve čtvrtek 25. října 2018 v Neveklově. Turnaje se zúčastnilo 8 družstev z různých základních škol.

Vzájemné souboje začaly ve dvou základních skupinách, z nichž se potom družstva kvalifikovala do dalších bojů.

Naše družstvo se v základní skupině setkalo se ZŠ a MŠ Benešov Karlov, ZŠ a MŠ Sázava a ZŠ Benešov Jiráskova B. Všechna utkání skončila naším vítězstvím, a tak jsme přímo postoupili do semifinále.

V semifinále naším soupeřem bylo družstvo ZŠ Benešov, Jiráskova A, které jsme porazili 7:3.

V posledním utkání v boji o 1. místo jsme bojovali se ZŠ Neveklov.  Dramatické utkání skončilo 2:2 a o vítězi rozhodly nájezdy, ve kterých jsme zvítězili 4:3, a postupujeme do krajského kola.

Naši školu reprezentovali Vojtěch Vlach 5. A, Ondřej Sochůrek 5. A, Jan Mazánek 5. A, Karel Vyskočil 5. B, Štěpán Tabulka 5. B, Antonín Padevět 5. B, Matyáš Vaner 5. B, Adam Peclinovský 5. D, Štěpán Walter 5. C, Josef Brabec 5. C, Jakub Mařík 5. C, Matyáš Pěch 5. C, Martin Plavec 4. A, Jakub Osička 4. B, Dan Pejša 4. c, David Mohr 4. D a Jakub Smrž 4. E. Nejlepším střelcem našeho týmu byl Matyáš Pěch, který dal 8 gólů a 1 nájezd.