TURNAJ V MINIBASKETBALU PRO 1. STUPEŇ ZÁKLADNÍCH ŠKOL

Milan Rýdl | Aktuality

Ve čtvrtek dne 1. února 2018 proběhl v hale ZŠ Dukelská turnaj pro žáky a žákyně prvních stupňů základních škol. V úvodním duelu se utkaly domácí hráčky z Dukelské proti dívkám z Karlova. Po velmi vyrovnaném střetnutí domácí hráčky podlehly 12 : 18. V druhém utkání pak naše hráčky přehrály družstvo z Jiráskovky 10 : 4.
Chlapecké družstvo naopak v prvním zápase podlehlo hochům ze ZŠ Jiráskova 6 : 8 a v druhém pak přehráli „karlováky“ 12 : 5. V této kategorii došlo ke kuriózní situaci, kdy všechna družstva měla po jednom vítězství, díky mohutnému výkonu chlapců z Karlova v posledním utkání proti družstvu z Jiráskovky 16 : 0 se díky nejlepšímu skóre umístili na prvním místě.
Celkově se obě družstva ZŠ Dukelské umístila na skvělých druhých místech, za která jim patří veliký dík a pochvala.
Družstvo dívek nastoupilo ve složení : Natálie Machačová, Karolína Kupsová, Adéla Šváchová, Adéla Flašíková, Kačengová Nela, Slavíková Anna, Čuříková Michaela – nejprospěšnější hráčka družstva, Zemanová Anna, Radačovská Nikola, Papírníková Viktorie
Chlapci : Jan Urban, Jakub Mařík, Matyáš Pěch – nejprospěšnější hráč družstva , Adam Kudibal, Jakub Mikolášek, Jan Černota, Jan Koudelka, František Kroužek, Dominik Janovec, Mikuláš Pokorný, Adam Rešetka a Vít Mokoš.