Hory 2017 – 6. zpráva

Lubor Brázda | Aktuality

Svítí, svítí a svítí. Tak krásný den jsme tady dlouho nezažili. Letošní počasí je z říše snů. Opět jsme měli celodenní výlety. První skupina vyrazila na běžkách na Pláň nad Špindlerův Mlýn. Prohlédli si ledárium a posvačili v bufetu nad lanovkou. Druhá skupina strávila celý den na Bubákově (sjezdaři). Jako bonus si někteří vyzkoušeli sjezdovku Herlíkovice. Navíc jsme si vzali sebou troje krátké lyže, tzv. “blejdy”. Všichni zájemci si mohli jízdu na nich vyzkoušet. Večer jsme relaxovali v sauně (všichni pak ze sauny skočili do sněhu mráz nemráz). Večerní program zajišťovala 7. C. Celý den končil oblíbenou diskotékou.

P. S. – pro maminky: K obědu jsme měli balíček (chléb se salámem, sušenka a mandarinka). Opět si někteří jedinci vylepšili oběd svíčkovou se čtyřmi, hranolkami, klobásou, vaflemi, langošem, bramboráčky, pizzou, čokoládou se šlehačkou…. K večeři jsme měli maso v mrkvi s bramborem a makovec.

P. P. S. – pro tatínky: Rychlosti na sjezdovce jsou u některých jedinců opravdu závratné. Zítra se těšíme na výkony při závodech.