OKRESNÍ KOLO VE FLORBALE – THINK BLUE CUP

Martina Vítová | Aktuality

Dne 25. listopadu 2014 se naše družstvo chlapců zúčastnilo okresního kola turnaje Think Blue Cup ve florbale pro žáky 1. stupně základních škol, který se hraje systémem 3 + 1.

Turnaje na Základní škole Benešov Jiráskova se zúčastnilo celkem sedm týmů, které hrály ve dvou skupinách. Do naší skupiny byla nalosována družstva ze základních škol, Načeradec, Strančice a Čerčany.

První utkání jsme sehráli se ZŠ Načeradec a vyhráli jsme vysoko 20:0! Také s naším druhým soupeřem ZŠ Strančice jsme si poradili docela hladce. Přestože jsme po prvních 5 minutách prohrávali už 0:2, nevzdali jsme se a do konce poločasu zápas otočili na 3:2. Druhý poločas už byl na hřišti jen jeden tým – vyhráli jsme 11:2 a čekal nás tradiční a velmi silný soupeř ZŠ Čerčany. Bylo to nejhezčí utkání, které jsme hráli, a bylo velmi vyrovnané. Naši soupeři měli více střeleckého štěstí a porazili nás 7:3. My jsme měli hodně šancí, ale nedokázali jsme je proměnit.

Celkově jsme skončili na druhém místě. Naším nejlepším střelcem byl Adam Kořánek  s 12 góly.

A ještě kdo nás v letošním roce reprezentoval: Jonáš Vrkoslav 5. B, Lukáš Koukol 5. C, Martin a Lukáš Bukovazovi 5. C, Denisa Hebíková 5. C, Petr Lehocký 5. B, Tomáš Fejtek 5. B, Adam Stolař 5. A, Martin Hašek 5. A, Jan Liška 5. C, Matěj Kačenga 5. C, Adam Kořánek 5. A a Pavel Pejša 4. C.