Benešovský Ámos 2023

Hana Procházková | Aktuality

Benešovský Ámos 2023

Tuto anketu organizuje Odbor školství, kultury a sportu MÚ Benešov od roku 2017. Jejím smyslem je u příležitosti Dne učitelů poděkovat pedagogům za jejich náročnou práci.

Tento ročník byl oproti minulým jiný v tom, že letos se vedení města rozhodlo ocenit pedagogy v mateřských školách, vychovatelky ve školních družinách, učitele domu dětí a mládeže a učitele základní umělecké školy. Toto ocenění je projevem úcty k jejich náročné pedagogické práci. 

Za Školní družinu při ZŠ Benešov, Dukelská 1818 byla oceněná vedoucí vychovatelka Miroslava Fulínová, která v této funkci pracovala do roku 2013.

Za vedení města se akce zúčastnil starosta Jaroslav Hlavnička a radní Zdeněk Zahradníček, kteří nominovaným pedagogům předávali ocenění.

Vedoucí Odboru školství, kultury a sportu Ivana Kárová na závěr poděkovala všem přítomným: „Vážíme si úsilí všech, kteří se snaží udržet pro naše děti svět v normálu. Děkujeme všem oceněným, jejich blízkým, kamarádům a kolegům, kteří je přišli podpořit, i ředitelům škol za spolupráci.“

 

Naší kolegyni gratulujeme a děkujeme za práci pro naši školu.

Hana Procházková, ředitelka školy