Zpráva z hor č.1

Lubor Brázda | Aktuality

Ahoj, zdravíme spolužáky, kolegy i rodiče ze Strážného v Krkonoších. Počasí je krásné a lyžování stojí za to.

Zde jsou pozdravy pěti družstev:

Jednička:

Pocity jsou zatím dobré. druhý den ráno jsme šli na běžecký výcvik. Odpoledne jsme se vydali na výlet na běžkách. Výlet se velmi zdařil. Teď tady sedíme na přednášce Horské služby, takže se mějte hezky:P
Pozdrav z lyžáku vám zasílá 1. družstvo.

Dvojka:

Lyžák je super! Paní učitelky, učitelé  jsou hodní. Běžky i lyže – fajn.

Trojka:

Jak je? My se máme dobře. Jezdíme na lyžích a na běžkách. Je tady zábava, litujeme vás. Dneska jsme házeli na běžkách “tlamy”. Dokonce sebou “fláknul” i pan zástupce. Vařej tu výborně. Každý den máme sice porce jako pro vrabce, ale nám to stačí. Vždycky po obědě máme polední klid. Posloucháme CDčka a hrajeme hry. Když už dojde na večer, máme v klubovně přednášku. Potom jdeme do pokoje a pokoušíme se usnout a být v klidu.

Čtyřka:

Dorazili jsme asi v 11:30. Šli jsme na oběd a zabydleli jsme se na pokojích. Následovalo rozřazení do družstev. Po té jsme dostali kázání učitelů a šli jsme na věc. V podvečer jsme šli na večeři. Dále přednáška zvaná “Výzbroj a výstroj”. A chvíli na to večerní klid neboli “večerní bordel”. Další den dopoledne se šlo na běžky nebo sjezdovky a odpoledne se to obrátilo. Mezi tím byl oběd a polední klid. Po odpoledním zaměstnání byla večeře a nyní přednáška Saši z Horské služby.

Pětka:

Ráno jsme byli na běžkách Odpoledne jsme  byli na lyžařském vleku. Když jsme dorazili nahoru, tak jsme měli rozcvičku. Po rozcvičce jsme pomalu sjížděli dolu. Byl to pro nás náročný den.