POHÁR ROZHLASU 2009

Lenka Kunstová | Aktuality

Dne 18. a 19. 5. 2009 proběhla okresní kola atletických závodů pod názvem Pohár Rozhlasu v samostatných kategoriích mladších a starších žáků, žákyň.

Naše škola se těchto závodů zúčastnila a vybojovala následující úspěchy:

V kategorii mladších dívek se naše družstvo ve složení Vavrousová Lucie, Jandačová Natálie, Chotašová Tereza, Drnáková Lucie, Horáková Tereza, Hájková Barbora, Vejvodová Tereza, Nováková Lucie, Řezníčková Pavlína a Sochůrková Míša umístilo na 1. místě a vybojovalo postup do krajského kola.

V kategorii mladších chlapců se podařilo vybojovat 5. místo v tomto složení: Vyhlídal Patrik, Zderadička Filip, Hrdlička Tomáš, Hrůza Kryštof, Veselý Radek, Humpl Kryštof, Pelich Petr, Eliáš Petr, Strnad Aleš, Vlasák Dominik a Pecha Vladimír.

V kategorii starších dívek nám postup do krajského kola utekl jedním nezdařeným pokusem v dálce, ale i tak je 2. místo krásným úspěchem. Toto umístění vybojovaly : Remešová Karolína, Beznosová Valerie, Wiedermanová Tereza, Rozehnalová Inés, Kovářová Andrea, Štěpánková Petra, Bulínová Adéla a Nováková Monika.

V kategorii starších chlapců se nám dařilo ještě o stupínek výše. 1. místo a postup do krajského kola Poháru Rozhlasu vybojovalo družstvo ve složení: Šejstal Dominik, Cikánek Marcel, Vachtl Petr, Farbula Tomáš, Hanš Ondra, Daniel Lukáš, Lán Lukáš a Zmek Vojta.

 

Všem gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v krajském kole.

Výsledky jednotlivců budou v brzké době na webu školy – informace z TV.