LVK – Strážné 2020 – den druhý

Lubor Brázda | Aktuality

Nezahálíme! Hned po snídani jsme se rozdělili na dvě velké skupiny. První z nich obě poloviny dne trénovala sjezdování  a druhá skupina dopoledne absolvovala výcvik na běžkách (i když podmínky nejsou ideální) a odpoledne trénovala sjezd. Na sjezdovkách je technického sněhu celkem dostatek, ale za sněhem vhodným k běžkování musíme přece jen kus cesty vystoupat pěšky nad Stráž až k Šestidomí. 

Ještě bychom dodali jednu drobnost. Kromě 97 dětí se staráme o 194 lyží sjezdových, 194 lyží běžeckých, 388 hůlek, 97 helem, 97 lyžařských brýlí, 388 lyžařských bot – rozdělených rovnoměrně na dvě poloviny (sjezdové a běžecké), nepočítaně rukavic, ponožek a dalších kusů oblečení. Vzhledem k těmto počtům je téměř jasné, že každou chvíli nějakou věc hledáme. Zatím jsme všechno našli, a dokonce nám i několik věcí přebývá a nikdo se o ně nehlásí. 

Zítra nás čeká Bubákov … hurá!

P. S. (pro starostlivé rodiče) – snídaně – švédský stůl, oběd  – polévka zelňačka, plněné kynuté knedlíky s přelivem a skořicí a večeře – pečené kuře s bramborem, zákusek – makovec