LVK – Strážné 2018 – 5. den

Lubor Brázda | Aktuality

Stále se sype z mraků nad námi spousta sněhu. Sníh máme už opravdu všude. Nás to ale neodradilo a celé prodloužené dopoledne většina z nás lyžovala na Bubákově a zbytek se vydrápal na běžkách ke “sněhulákům”, a dokonce vystoupal až pod Krásnou Pláň. Oběd jsme si posunuli o něco později, abychom měli na lyže a běžky dostatek času. Po obědě a po poledním klidu následovala skupinová práce nakreslit 10 pravidel chování na sjezdovce. Když jsme naše výtvarná díla dokončili, následovala večeře a po ní jsme měli možnost užít si saunu a skvělé ochlazení v čerstvém prašanu. Večer pak měla svůj společenský program 7. B a po něm následovala diskotéka. Myslím si, že dnešní den jsme si opravdu užili. Držte nám zítra palce, aby nám cestáři protáhli cestu k protějšímu kopci. Máme totiž naplánované závody ve slalomu.

Ještě jedna důležitá informace: Pořád se sype sníh. Asi metr nebo dva????  🙂 

Pro rodiče jsme si na konec připravili malý testík. Poznáte svoje dítě? Na konci tohoto článku si můžete tipnout, která fotografie je vaší ratolesti. Nápovědou vám může být galerie zobrazená na úplný závěr.

A úplně na závěr: snídaně – švédský stůl, oběd – zelná polévka, maso na čínský způsob s rýží, salát, večeře – kuře na paprice s těstovinami a samozřejmě výborná buchta s jablky a skořicí.