Zotavovací akce den 3. a 4.

Milan Rýdl | Aktuality

Po včerejší odmlce se opět hlásíme.

Včerejší den byl velmi nabitý, a tak se hlásíme až dnes. Ve středu ráno jsme opět přivítali slunce a prošli se studenou rosou. Po snídani jsme se sbalili a odjeli do Písku. Tam nás čekala prohlídka Prácheňského muzea a program o středověku. Bylo to velmi zajímavé. Občerstvili jsme se zmrzlinou a jinými pamlsky, prošli se po nejstarším kamenném mostě a obdivovali sochy z písku. Po návratu jsme vyrazili do bazénu. Někteří smočili jen nohy, ale většina si to užila. A protože jsme byli stále čilí, přišly na řadu turnaje – fotbal a ringo. No a pak naše nejméně oblíbená činnost – mytí a večerka. Když už jsme si mysleli, že máme klid, byl noční budíček – stezka odvahy. Ryc hle jsme se oblékli a vyšli na terasu. A pak už jen tma a noční skřítkové po cestě. Nebudete tomu věřit, ale tekly i slzy. Ale nakonec jsme zvládli i podpis v perníkové chaloupce. A pak už jen postýlky.

A dnes – v 7 h bylo všude ticho. Na rozcvičku přišlo 18 statečných. Pak jsme soutěžili, malovali, sportovali. Odpoledne jsme vyrazili do lesa stavět chaloupky pro skřítky. Po návratu byla večeře. A pak nastaly velké přípravy na diskotéku. Některá děvčata stihla kadeřnický i kosmetický salón. A teď už se loučíme, taneční parket čeká.

Tak zítra nashledanou (předpokládaný návrat ve 12:00 – 12:30), ale většině se vůbec nechce. Byl to bájo týden. Tak zase za rok!

    video ke stažení – DSCN2874