Sedmá a závěrečná zpráva z hor

Lubor Brázda | Aktuality

Sněžení, závody, sněžení, závody, prašan na sjezdovce a pak balení lyží, úklid přerušený večerním hodnocením a závěrečnou diskotékou. To je v kostce páteční  a sobotní program. Včera jsme si místo oběda vzali balíček a odjeli jsme na celý den na Bubákov, kde proběhly závody ve slalomu. Po návratu jsme začali balit lyže a připravovat se na hodnocení uplynulého dne a závěrečný večer. Ráno nás čekalo už jen velké balení, úklid a vyhlášení výsledků lyžařských závodů. Podrobné výsledky jednotlivých kategorií najdete na nástěnce u kabinetu tělocviku. No a to už je vše. Děkujeme za krásný týden v zasněžených Krkonoších personálu hotelu Vltava a těšíme se na další kurzy a školní akce.

I. p. m. – Oběd balíček (chléb s máslem a salámem, mandarinka, sušenka a tavený sýr), večeře hrachová polévka, vepřové maso na kmíně s bramborem, rajčatový salát.

P. S. – čekáme na autobus a do hodiny bychom měli vyjíždět. V Benešově nás čekejte tak kolem čtvrté, půl páté. Už se na vás těšíme…  Ach jo. Ale ještě bychom tady týden klidně pobyli.

 

Ještě galerie vítězů: