Sportovní kurz – 6.C

Veronika Švarcová | Aktuality

Již třetím rokem pořádala naše škola sportovní kurz pro žáky 6.C, tedy třídy s rozšířenou výukou TV. Stejně jako v letech předcházejících se tento kurz pořádal v červnu na Sedlčansku – RS Častoboř. Hlavní náplní kurzu byl rozvoj a upevnění fyzické kondice, netradiční sporty, triatlon a  orientace v terénu. Názory žáků na tento kurz si můžete přečíst níže.

Skupina 1 – dívky:

Tento kurz se nám moc líbil. V chatkách to bylo dobré, ale byla tam v noci trochu zima. Výborné jídlo, také jsme se koupali v řece. Hráli jsme různé hry a měli jsme triatlon a orientační běh. Výlet na kole byl hezký a na konci cesty nás čekal zmrzlinový pohár. Také jsme měli diskotéku se „super rádiem“. Všechno šlo podle plánu i učitelé byli velmi hodní a byla s nimi legrace. Zpáteční cestou jsme se stavěli v Neveklově na zmrzlinu a pak už jsme „došlapali“ do Benešova.

Skupina 2 – chlapci:

Tento kurz se naší skupině jakožto chlapcům velice velice moc a moc líbil. Počasí které panovalo na kurzu bylo podle nás velmi vydařené. Stravování a bufet, kde se toho dalo koupit moc a moc, bylo dobré. Aktivity tento týden pořádané se vydařily na jedničku. Odjezd a příjezd se vydařil až na velké kopce a to jsme museli jet na kole!