Den s AJAXEM II.

Lubor Brázda | Aktuality

V pátek 21. 5. 2010 již tradičně navštívili naši školu představitelé z řad Policie České republiky a Městské policie Benešov, aby odborně pomohli a dohlédli na rozvoj našich žáků v oblasti dopravní výchovy, výchovy ke zdraví a bezpečnosti v rámci projektového dne Den s Ajaxem.

Žáci 2. a 3. tříd prošli ve družstvech několika stanovišti, na kterých zábavnou formou plnili zadané úkoly a otázky. V doprovodném programu se děti seznámily s prací Poříční policie. Pozadu nezůstali ani hasiči HZS Benešov, kteří dětem ukázali techniku, s jejíž pomocí zachraňují majetek a nezřídka i lidské zdraví a životy.

V závěru dne byli za svou snahu a práci odměněni drobnými dárky a ti nejúspěšnější z nich si odnesli hlavní výhru – dorty, které pro vítězná družstva připravily kuchařky Školní jídelny při ZŠ Benešov, Dukelská 1818.

Naše poděkování za krásný den patří mluvčí Policie ČR pí Dianě Škvorové, zástupcům Městské policie Benešov pí Andree Koubové, Poříční policie Slapy p. Petru Mrázkovi a p. Martinu Chlumskému, HZS Benešov a Školní jídelně při ZŠ Benešov, Dukelská 1818.

PaedDr. Ivana Pallová