Benešovský Ámos 2024

Hana Procházková | Aktuality

Tuto anketu organizuje Odbor školství, kultury a sportu MÚ Benešov od roku 2017. Jejím smyslem je u příležitosti Dne učitelů poděkovat pedagogům i nepedagogům za jejich náročnou práci.
Tento ročník byl oproti minulým jiný v tom, že letos se vedení města rozhodlo ocenit nepedagogické pracovníky školy. Toto ocenění je projevem úcty k jejich práci, která je nedílnou součástí provozu školy.
Kategorie: nepedagogický pracovník – Ing. Dana Pitelková
Práce s knihami, to byla výzva pro ni přijmout práci v roce 2009 v nově vznikajícím INFORMAČNÍM A KOMUNITNÍM CENTRU (dále jen IKC) na Základní škole Benešov, Dukelská 1818.
Kategorie: zasloužilý pracovník – Jaroslava Vodrážková
V roce 2002 začala pracovat na Základní škole Benešov, Dukelská 1818 jako uklízečka, jak sama říká: strávila jsem krásných 19 let v příjemném prostředí s učitelkami a dalším personálem. Po této době v roce 2021 odešla do starobního důchodu.

Za vedení města se akce zúčastnil místostarosta Mgr. Jakub Hostek a radní Mgr. Zdeněk Zahradníček, kteří nominovaným nepedagogickým pracovníkům předávali ocenění.

Vedoucí Odboru školství, kultury a sportu Mgr. Ivana Kárová na závěr poděkovala všem oceněným, jejich blízkým, kamarádům a kolegům, kteří je přišli podpořit, i ředitelům škol za spolupráci.

Našim kolegyním gratulujeme a děkujeme za práci pro naši školu.

Hana Procházková, ředitelka školy