Informace k závěru 1.pol. šk. roku 2020/2021

Hana Procházková | Covid-19

Od 25. ledna 2021 budou základní školy pokračovat v současném režimu výuky. Aktuálně jsou otevřené 1. třídy, 2. třídy a přípravná třída.

Předání vysvědčení

Vzhledem k omezením osobní přítomnosti žáků na vyučování v základních školách plynoucím z krizových opatření vlády v souvislosti s epidemií covid-19, která v určité míře mohou přetrvávat i poslední vyučovací den prvního pololetí (28. ledna 2021), ministerstvo opatřením obecné povahy prodloužilo termín pro předání vysvědčení až na dobu, kdy bude možná osobní přítomnost žáků na vyučování. Vysvědčení za první pololetí může tedy škola předat žákům i po posledním dnu období školního vyučování v prvním pololetí školního roku 2020/2021, nejpozději však třetí vyučovací den, kdy je možná osobní přítomnost žáků na vzdělávání.

Škola sdělí 28. ledna 2021 obsah vysvědčení žákovi a zákonným zástupcům (v naší škole to bude formou zpřístupnění ve školním informačním systému BAKALÁŘI, viz postup: zákonní zástupci žáka si v Menu vyberou položku Klasifikace a v ní podpoložku Pololetní klasifikace. 28. 1. na tomto místě uvidíte klasifikaci za 1. pololetí 2020/2021.

Vysvědčení bude žákům předáno při nejbližší možné příležitosti, kdy bude povolena osobní přítomnost žáků na vzdělávání.

  1. ledna 2021 mají žáci pololetní prázdniny.

 

                                                                     PaedDr. Hana Procházková

                                                                             ředitelka školy

Zdroj: MŠMT