Očekávané hry roku 2020

Máme nový rok a to znamená nové hry. Na rok  2020 je mnoho her plánovaných, ale vyjde jich snad ještě více neočekávaných. Já vám ale povím o třech zajímavých letošních hrách.

DOOM ETERNAL

Doom Eternal je první z těchto her, která vyjde. Navazuje přesně na konec Dooma z roku 2016. V tomto díle se démoni dostanou až na zem a vaším úkolem je poslat je zpátky. Hra také obsahuje nové zbraně, třeba Crucible Blade, Arm Blade nebo Meathook. Hra má vyjít 20. 3. na PC, Xbox One a PS4. Blíže vám tuhle hru popíše můj kamarád Vojta, který na ní napsal samotný článek.

 

Rainbow Six Quarantine

Nemůžu říct, na kterou z těchto her se těším víc. Je jich tolik, že už jsem musel vynechat větší hry jako Cyberpunk 2077 a nový Half Life. Tahle vypadá celkem zajímavě. Zatím máme jenom trailer a krátké video. Vypadá to, že je to jenom Zombie mód do Rainbow six siege. Co si myslím, tak to spíš bude DLC do R6, ale to je jenom můj odhad.

 

Dying light 2

Dying light 2 je zombie survival hra zasazená na zemi, která byla infikována zombíky. Dying light (ten první) je i dodnes zábava, ale už se nemůžu dočkat, kdy vyjde. Už je dostupné i třeba skoro 30 minutové video, nebo i 45 minutové video. Hra měla vyjít už na jaře, ale tým prý nestíhá, a proto je datum oddáleno. Doufám, že vyjde někdy v létě.

 

Jak jsem řekl,  je skoro nemožné, abych sem napsal všechny hry, které vyjdou, ale dám vám sem ještě pár, které si tu zaslouží být: Dlouho očekávaný Cyberpunk 2077, The last of us 2, nový Half:Life ve VR (to podle mě bude peklo), další Animal crossing a jiné. Už vyšlo Halo infinite, které určitě vypadá zajímavě a měli byste se na něj alespoň podívat.

 

David Faltýnek, 8. A