Youtubeři a jejich chyby

Youtubeři 21. století (A jejich chyby)

Všichni jsme se párkrát podívali na Youtube. Na Youtube se dá najít mnoho věcí, mnoho informativních videí, vtipných videí anebo třeba i zprávy. Můžeme tam ale najít i pár nevhodných youtuberů. Na dva se teď podíváme:

Tary

Všichni známe Taryho. Tary byl skvělý youtuber,ale v poslední době udělal hodně chyb. Jak řekl jeden další youtuber, nebyl dost zodpovědný. Ze začátku ale motivoval hodně lidí, aby šli ven, v době, kdy jsme seděli doma a nejčastěji nic nedělali. Potom ale začal vymýšlet absolutní hlouposti, přestal učit a spíš začal chtít vydělávat a celkově se na to vykašlal.

Myslím, že se vrátí se na Ukrajinu s balíkem peněz v obou kapsách a začne doma vtipkovat, jak vysál peníze z velké části Česka. Dokázal ale hodně lidí, včetně mě, dostat ven. To je ale asi jediné, co se mu povedlo dobře.

Kovy

Kovyho jsem si vybral, protože nechci, aby to vypadalo, že celý Youtube nemám rád. Kovy má velmi stručná a vtipná videa, kde se dozvíte hodně ze světa. Jeho nejlepší videa ale jsou určitě ta vtipná. Mezi moje oblíbená patří Televize, Bizár, Bizár na druhou a videa o politice. U těchto videí vždycky dostanu záchvat smíchu. Kovy taky udělal chyby, ale nejsou tak špatné, jako Taryho chyby. Řekl bych, že Kovy je skvělý pro všechny věkové kategorie.

Příště  se můžete tešit na: Sterakdary a PewDiePie

David Faltýnek, 8. A